Keresés a bubb.hu oldalakon:
Gyermekekért

A Végtaghiányos Gyermekekért AlapítványA Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány
Adó 1% - Együtt a Leukémiás Gyermekekért AlapítványA leukémia és egyéb daganatos megbetegedések a köztudatban gyógyíthatatlan betegségként élnek, pedig valójában nagyon is sok esély van a gyermekek gyógyulására. A modern orvostudomány ma már lehetővé teszi, hogy a leukémiás gyermekek több mint 75-80%-a meggyógyuljon, amennyiben a megfelelő eszközök rendelkezésre állnak. Ebben segíthet Ön is azzal, hogy az adó 1 százalék nyomtatványt az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány nevére tölti ki!
leukémiás gyerekek, SZJA bevallás, adóbevallás, SZJA 1%, NAV adóbevallás, APEH adóbevallás
Bohóc doktorok segítése adó 1%-alA Bohócszínház Alapítvány 1996-ban alakult, azzal a céllal, hogy térítés nélkül, ajándékozással egybekötött vidám, játékos
Adó 1% felajánlás, szja, 2012, segítség, alapítvány
Gyermekétkeztetési Alapítványéhezés, magyarország, gyerek, adó 1%, 1%, egy százalék, egyszázalék, adó egyszázalék, Alapítvány, alapítvány, Gyermekétkeztetési Alapítvány, Fel a fejjel, Gyermek Alapítvány, Gyermek Étkeztetési Alapítvány, Gyea, GYEA, élelm
Gyermekkor AlapítványGyermekkor Alapítvány
Kézenfogva AlapítványKézenfogva Alapítvány
Lyoness Gyermek és Család AlapítványA Lyoness egy nemzetközi vásárlói közösség, ahol pénzvisszatérítést és kedvezményeket kapunk a hétköznapi vásárlások után.
Lyoness,kedvezmény,partner,visszatérítés,pénzvisszatérítés,shopping,vásárlás,kártya,kedv
Segíts Gyorsan AlapítványSegíts Gyorsan Alapítvány
Tündérország-Cukorbeteg Gyermekekért AlapítványTündérország-Cukorbeteg Gyermekekért Alapítvány
Az Alapítványok linkgyűjtő szerkesztője: Elvira